Vikar eller jobsøgende

 

 

Bliv vikarVikar intra

Vikarbureauet giver dig adgang til mange brancher

 Som vikar, får du mulighed for at afprøve forskellige fag. Igennem Manflex får du et attraktivt CV.  

 

 

BLIV VIKAR

Opret en vikarprofil nu, og kom godt i gang.

GET STARTED: MAKE YOUR JOB APPLICATION HERE

VIKAR INTRA

Find lønsedler, se din vagtplan.

Meld dig klar til vagter mm.

UDSKRIV TIMESEDDEL

Tryk her for at udskrive timesedler

Jeg startede som vikar i vikarbureauet lige efter min studentereksamen. Først for at spare op til en rejse, men da jeg kom hjem igen fik jeg et vikariat som arbejdsmand for en tømrer og blev bidt af det. Det stoppede dog og næste sted var som arbejdsmand hos en elektriker. Det var lige mig og det blev aftalt mellem os alle, at jeg kunne starte om som lærling i elektrikerfirmaet.

- Tim Kvist, tidligere vikar

Jeg fandt min læreplads i Manflex store netværk.

Jeg får en masse oplevelser og nye spændende udfordringer – ikke to dage er ens som arbejdsmand i vikarbureauet.I starten sagde jeg ja til alle de vikariater jeg kunne få. Bare forhold og løn er i orden, er jeg altid klar som vikar. Jeg fik hurtigt nogen gode og lange vikariater, men ind imellem trænger jeg til luftforandring og så beder jeg vikarbureauet om at finde noget nyt til mig. Jeg vil gerne prøve en masse forskelligt og noget af det bedste jeg ved, er når man møder sine kolleger fra gamle opgaver på nye pladser. Vi har et godt sammenhold blandt alle medarbejdere, selvom det er mandskabsudlejning.

- Jan Petersen, vikar

Spændende hverdag i et vikarbureau

Det er dejligt at få mere praktisk erfaring som vikar kranfører. Det udvikler mine kompetencer helt vildt og pynter på CV’et. Jeg gik stadig på kursus, da jeg fra en af de andre kursister fik at vide, at Manflex vikarbureau var det sted man skulle søge hen, hvis man gerne ville have timer i en tårnkran. Jeg har fået prøvet en masse pladser af som afløser og dermed også forskellige kraner. Jeg har fået at vide jeg er et naturtalent, men det skyldes også den plan, som blev lagt for mig, som kranfører hos Manflex.

- Rasmus Høgh, vikar

Jeg har fået erfaring som kranfører

ManflexApS, Håbets Allé 26A – 2700 Brønshøj, Kontakt: 7240 6500 / [email protected], Cvr: 36197617