Try and Hire

bliv kunde

Try and Hire 

Fordelene ved Try & Hire er mange

Din virksomhed for mulighed for at prøve medarbejderens evner af, inden der skrives under på en kontrakt. På den måde får du afklaret medarbejderes faglige niveau og kompetencer. Medarbejderen får et godt indblik i virksomhedens kultur i forløbet og omvendt.  Fejlansættelser kan skyldes andet end manglende kvalitet i det udførte arbejde. Det er ikke altid til at vurdere ved samtaler/interviews om der virkelig er et match, som er holdbart over tid.

Try & Hire kan godt ende med at der skal findes en anden kandidat, men det er stadigvæk langt billigere end en fejlansættelse direkte hos din virksomhed.

Hvis der fra start er indgået en aftale om Try & Hire bestræber Manflex sig altid på at lave en skræddersyet løsning, der tager hensyn til netop dine behov.

Denne fleksibilitet gælder selvfølgelig også når der ikke er et match med den første kandidat. Din virksomhed kan til enhver tid afbryde et Try & Hire forløb, uden at der påløber udgifter, udover de allerede præsterede timer.

Manflex Try & Hire sikrer dig en ekstremt konkurrencedygtig pris. Kun 480 arbejdstimertimers (3 mdr.) ansættelse igennem Manflex, inden du GRATIS kan overtage medarbejderen.

Det er vigtigt at din virksomhed fra start laver en aftale om Try & Hire, da det giver adgang til et bredere felt af kandidater. Vi har eksempelvis dygtige emner, der udelukkende ønsker at blive tilbudt Try & Hire.

En aftale kan dog godt oprettes undervejs, men her kan man risikere at den vikar, der er sendt ud, måske slet ikke er interesseret i en fastansættelse. Så kan det være spildt oplæring.

Kontakt os hvis du er interesseret i at høre mere

ManflexApS, Håbets Allé 26A – 2700 Brønshøj, Kontakt: 7240 6500 / [email protected], Cvr: 36197617