Truckfører

Bestil truckfører

Vi skaffer din nye truckfører

Vi kan levere alle typer af truckførere, uanset om det er vikarer til afløsning eller rekruttering af din nye faste medarbejder.

Som udgangspunkt kan vi levere medarbejdere og vikarer til betjening af gaffeltruck, stabler og eksempelvis el-hest i hele Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland.

Manflex er medlem af Dansk Industri.

Vi har en kort leveringstid på alle typer af truckførere til din virksomhed og sender kun medarbejdere hvor vi har kendskab til deres kompetencer. Naturligvis med gyldige certifikater, hvor det kræves, men også med erfaring fra lignende opgaver så vidt muligt.

Vi leverer kvalitet og siger faktisk hellere nej til en opgave, end vi tager chancen med uprøvede medarbejdere til jeres opgave.

”Vi tror på hurtig, klar og ærlig kommunikation”.

Det er jer som kunde, der bedst kan forklare opgaven – og sammen finder vi hurtigt ud af, om Manflex har den rigtige medarbejder til jeres opgave. 

Vores medarbejdere er direkte tilknyttet Manflex. Vi benytter os ikke af fordyrende og forvirrende mellemled. En medarbejder og vikar fra Manflex er altid en tryg løsning.

  • Truck
  • Stabler
  • Elhest

Kontakt os allerede nu på 72406500 for at høre nærmere. Alternativt kan du udfylde formular på vores kontakt side og vi vender tilbage hurtigst muligt. Alle medarbejdertyper findes også som Try and Hire løsning. Læs mere her

ManflexApS, Håbets Allé 26A – 2700 Brønshøj, Kontakt: 7240 6500 / [email protected], Cvr: 36197617