Vi skaffer din næste lagermedarbejder

Vi leverer medarbejdere til alle typer af lager og logistik, eksempelvis pluk og pak, frost -og kølelager  eller folk med erfaring i højdelager, stabler, el-hest og truckførere med truckcertifikat. Som udgangspunkt kan vi levere lagerfolk i hele Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland.

Vi har en kort leveringstid på alle typer af lagermedarbejdere og sender kun medarbejdere hvor vi har kendskab til deres kompetencer. Naturligvis med gyldige certifikater, men også med den krævede erfaring.

Vi leverer kvalitet og siger faktisk hellere nej til en opgave, end vi tager chancen med uprøvede lagermedarbejdere.

”Vi tror på hurtig, klar og ærlig kommunikation”.

Det er jer som kunde, der bedst kan forklare opgaven – og sammen finder vi hurtigt ud af, om Manflex har den rigtige lagermedarbejder til jeres opgave. 

Vores lagermedarbejdere er direkte tilknyttet Manflex. Vi benytter os ikke at fordyrende og forvirrende mellemled. En medarbejder fra Manflex er en tryg løsning.

  • Lagermedarbejdere
  • Logistikmedarbejdere

Kontakt os allerede nu på 72406500 for at høre nærmere. Alternativt kan du udfylde formular på vores kontakt side og vi vender tilbage hurtigst muligt. Alle medarbejdertyper findes også som Try and Hire løsning. Læs mere her

ManflexApS, Håbets Allé 26A – 2700 Brønshøj, Kontakt: 7240 6500 / [email protected], Cvr: 36197617